Nacházíte se zde: INFIK.CZ > iDNES.cz - Ona - Falšování potravin považuji za velký problém, varuje profesorka Hajšlová
Článek je zařazen do těchto kategorií Pro eny - iDNES.cz - Ona Falšování potravin považuji za velký problém, varuje profesorka Hajšlová ( 13. 8. 2020 12:00:00 )Je to odvěký strašák. Chemie v jídle. „Přitom samotné jídlo je vlastně chemie, až tisíce různých molekul,“ podotýká prof. Jana Hajšlová z Ústavu analýzy potravin a výživy na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Světově uznávaná odbornice v oblasti kvality a bezpečnosti potravin v mezinárodně akreditované laboratoři na VŠCHT denně zkoumá jednotlivé potraviny a přírodní produkty pro jejich výrobu ze všech možných úhlů.Odkaz na článek _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Komentovat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé, pokud jste registrovaní přihlašte se, pokud ne, budeme rádi pokud se zaregistrujete Komentáře k příspěvku Příspěvek zatím nikdo nekomentoval, buďte první :-) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Odeslání odkazu na článek emailemDo emailu bude odeslán odkaz na tuto stránku._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
|
|